Campania 2% << Inapoi 

Ce este 2%?

Sistemul "2%" permite contribuabililor persoane fizice să direcţioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizaţie neguvernamentală. Este o procedură prevăzută în Codul Fiscal, prin care cetăţenii au posibilitatea să decidă în mod direct ce se întâmplă cu o parte din impozitul lor. Practic, impuneţi statului modul în care vreţi să fie cheltuită o parte din impozitul pe care îl plătiţi.

De ce să direcţionaţi 2%?

Acest ajutor nu vă costă nimic! Pentru dumneavoastră înseamnă doar câteva minute, dar pentru un om aflat în suferinţă, acest ajutor înseamnă mai mult decât pot exprima cuvintele. Amintiţi-vă un moment în care v-aţi simţit abandonat, depăşit de greutăţile zilnice, în care aveaţi nevoie de un sprijin. Sunt oameni pentru care un ajutor cât de mic înseamnă totul, înseamnă o mână întinsă, înseamnă speranţă. Este un gest simplu, creştinesc, care vă poate aduce bucuria de a fi solidar cu semenii.

Unde se duc cei 2% ai dumneavoastră?

Fundaţia Aldea-Tudorache iniţiază, dezvoltă şi susţine proiecte în favoarea comunităţii. Suntem atenţi la nevoile oamenilor din jurul nostru, îi ascultăm şi încercăm să îi ajutăm prin tot ceea ce facem, zi de zi.
Sumele astfel atrase sunt utilizate în scopul susţinerii proiectelor sociale, culturale şi educaţionale.

Cum puteţi direcţiona 2%?

Direcţionarea a 2% din impozitul pe venit datorat statului se realizează foarte uşor, prin simpla completare a formularului 230 (privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul pe venitul anual).

Trebuie doar să:

1. Completaţi datele dumneavoastră personale în prima parte a documentului şi să îl semnaţi.

2. Depuneţi formularul la administraţia financiară de care aparţineţi sau trimiteţi-l prin poştă recomandat până, cel târziu, la data de 15 mai a.c.

Nu vă faceţi probleme dacă nu cunoaşteţi suma corespunzătoare a 2% din impozitul pe venit pe care îl datoraţi statului. Va fi calculată de către Administraţia fiscală, astfel încât puteţi lăsa căsuţa necompletată.

Asta e tot ce trebuie să faceţi! Vă mulţumim pentru ajutorul dumneavoastră!

Pliantul Campaniei 2% - 2009

Campania 2% si cum poti ajuta?

Sistemul "2%" permite contribuabililor persoane fizice să direcţioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizaţie neguvernamentală. Este o procedură prevăzută în Codul Fiscal, prin care cetăţenii au posibilitatea să decidă în mod direct ce se întâmplă cu o parte din impozitul lor. Practic, dumneavoastră spuneţi statului modul în care vreţi să fie cheltuită o parte din impozitul pe care îl plătiţi. Click pentru mai multe detalii


Parteneri

Programele Fundatiei Aldea – Tudorache se bazează pe sprijinul moral si financiar al partenerilor sai.

Sigla Helios Medical & DentalMetropola ImobiliarMonteroMontero PharmaPlurivaFarmaciile RemedioR&M AuditSimar IndustrialSimarSinapsa Resurse UmaneTamisa TradingWIJS Logistic Services