CINE SUNTEM << Inapoi 

Prezentare

Fundaţia Aldea-Tudorache s-a născut în iulie 2005, din dorinţa unor oameni cu suflet mare de a-şi ajuta aproapele. După iubirea de Dumnezeu, iubirea aproapelui este una din poruncile pe care noi, creştinii, încercăm să o aplicăm zi de zi. Şi ce poate să fie mai frumos decât să vezi un zâmbet de mulţumire pe un chip încercat de greutăţi şi de durere? Să dai speranţă celor care au pierdut-o deja, să ai grijă de cei cărora nu le poartă nimeni de grijă, să dăruieşti şi să nu aştepţi nici o răsplată.

Viziune

O societate bazată pe valori creştine în care mediul de afaceri se preocupă de sănătatea, educaţia şi cultura membrilor comunităţii.

Misiune

Fundaţia Aldea-Tudorache iniţiază, dezvoltă şi susţine proiecte cu specific social, cultural, educativ şi spiritual-creştin în favoarea comunităţii.Campania 2% si cum poti ajuta?

Sistemul "2%" permite contribuabililor persoane fizice să direcţioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizaţie neguvernamentală. Este o procedură prevăzută în Codul Fiscal, prin care cetăţenii au posibilitatea să decidă în mod direct ce se întâmplă cu o parte din impozitul lor. Practic, dumneavoastră spuneţi statului modul în care vreţi să fie cheltuită o parte din impozitul pe care îl plătiţi. Click pentru mai multe detalii


Parteneri

Programele Fundatiei Aldea – Tudorache se bazează pe sprijinul moral si financiar al partenerilor sai.
Sigla Helios Medical & DentalMetropola ImobiliarMonteroMontero PharmaPlurivaFarmaciile RemedioR&M AuditSimar IndustrialSimarSinapsa Resurse UmaneTamisa TradingWIJS Logistic Services