Proiecte în sfera Cultural-Creştină

Traseul fântânilor

Proiectul Traseul Fântânilor din Bucureşti, implementat de Fundaţia Aldea - Tudorache începând cu anul 2008, are în vedere construirea în locuri publice cu afluenţă mare monumente de arhitectură urbană care să se încadreze peisajului urban, atât sub aspect estetic, cât şi funcţional. A fost aleasă fântâna, ca simbol al apei, element primordial al vieţii... Mai multe detalii puteti gasi aici.

CD–uri cu muzică religioasă

În cursul anului 2008 Fundaţia Aldea – Tudorache a susţinut apariţia a 2 CD-uri cu muzică religioasă, interpretate de Grupul Nectarie Protopsaltul.

Grupul Nectarie Protopsaltul este format din tineri psalţi de la câteva biserici din Bucureşti: Sf. Grigorie Palama, Catedrala Patriarhală, Stavropoleos ş.a. De-a lungul celor opt ... Mai multe detalii puteti gasi aici.

Biserica Spirea Nouă

Construită la sfârşitul secolului al XVIII-lea, pictată în anul 1883 de către pictorul C.Enescu, biserica Spirea Nouă cu hramul "Adormirea Maicii Domnului", se află în... Mai multe detalii puteti gasi aici.

Albumul ICONARUL

În anul 2006 s-a tipărit albumul aniversar Iconarul, care adună între coperţile sale toate picturile realizate în cele 5 ediţii ale concursului, reunind peste 70 de copii participanţi. Mai multe detalii puteti gasi aici.

Orgă la Conservatorul de Muzică din Bucureşti

În primăvara anului 2008 Fundaţia Aldea – Tudorache a susţinut apariţia broşurii de prezentare a evenimentului organizat.... Mai multe detalii puteti gasi aici.

Foaia CUVÂNT DE FOLOS

Fundaţia Aldea – Tudorache  sprijină apariţia  foiide formare şi informare duhovnicească “Cuvânt de Folos", editată lunar, în format A5, color,  de Parohia  Cărămidarii de Sus din Bucureşti, începând din luna august 2008. ... Mai multe detalii puteti gasi aici.

Campania 2% si cum poti ajuta?

Sistemul "2%" permite contribuabililor persoane fizice să direcţioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizaţie neguvernamentală. Este o procedură prevăzută în Codul Fiscal, prin care cetăţenii au posibilitatea să decidă în mod direct ce se întâmplă cu o parte din impozitul lor. Practic, dumneavoastră spuneţi statului modul în care vreţi să fie cheltuită o parte din impozitul pe care îl plătiţi. Click pentru mai multe detalii


Parteneri

Programele Fundatiei Aldea – Tudorache se bazează pe sprijinul moral si financiar al partenerilor sai.
Sigla Helios Medical & DentalMetropola ImobiliarMonteroMontero PharmaPlurivaFarmaciile RemedioR&M AuditSimar IndustrialSimarSinapsa Resurse UmaneTamisa TradingWIJS Logistic Services