Proiecte în sfera Social - Creştină

SOS Bunicii noştri

În cadrul acestui proiect, 70 de batrâni internaţi în Centrul medico-social Sf. Luca au  beneficiat pe parcursul anului 2007 de sprijinul voluntarilor ASCOR (Asociaţia Studenţilor Creştin Ortodocşi din România) care, prin finanţarea acordată... Mai multe detalii puteti gasi aici.

România Sub Ape

În faţa pierderilor materiale şi suferinţei lăsate în urmă de cumplitele inundaţii din august şi septembrie 2005, Fundaţia Aldea-Tudorache s-a alăturat iniţiativei Companiei Montero în ... Mai multe detalii puteti gasi aici.

Un cântec, un zâmbet în preajma Crăciunului

Fundaţia Aldea-Tudorache a organizat în decembrie 2005 o seară de colinde la sediul firmei Montero. În mireasmă de brad, cu sărbătoarea în suflet şi colindele pe buze, 47 de copii de la Centrul de zi Sf. Dimitrie din Bucureşt... Mai multe detalii puteti gasi aici.

Sponsorizari Ocazionale

Fundaţia oferă ajutoare băneşti şi materiale ocazionale persoanelor fără posibilităţi, pentru susţinerea unor tratamente sau pentru realizarea unor ... Mai multe detalii puteti gasi aici.
Campania 2% si cum poti ajuta?

Sistemul "2%" permite contribuabililor persoane fizice să direcţioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizaţie neguvernamentală. Este o procedură prevăzută în Codul Fiscal, prin care cetăţenii au posibilitatea să decidă în mod direct ce se întâmplă cu o parte din impozitul lor. Practic, dumneavoastră spuneţi statului modul în care vreţi să fie cheltuită o parte din impozitul pe care îl plătiţi. Click pentru mai multe detalii


Parteneri

Programele Fundatiei Aldea – Tudorache se bazează pe sprijinul moral si financiar al partenerilor sai.
Sigla Helios Medical & DentalMetropola ImobiliarMonteroMontero PharmaPlurivaFarmaciile RemedioR&M AuditSimar IndustrialSimarSinapsa Resurse UmaneTamisa TradingWIJS Logistic Services